Szavazás

Tudod kik voltak a Drótostótok?:

Felhasználói fiók

Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
Cím
Hírlevelek
Kérjük, válassza ki, hogy melyik hírlevélre szeretne feliratkozni.
Felhasználási feltételek

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

Békéscsabai Drótostót Alapítvány honlapján nyújtott szolgáltatások mindenki számára elérhetőek, azokat az érdeklődők önkéntesen veszik igénybe.

A közösségi kapcsolatok kialakítására (szabadidő- és kísérő partner keresés, telekocsi, csere-bere) a honlap díjmenetesen nyújt felületet. A felhasználás lehetősége regisztrációhoz kötött, mely során az Alapítvány elkéri az érdeklődő néhány személyes adatát. Az adatokra az Alapítványnak csak a szolgáltatás megvalósításának érdekében van szüksége. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény értelmében az érdeklődő a regisztrálásával önkéntesen beleegyezik adatai kezelésébe.

Az Alapítvány a részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára.

 

 

Ellenőrző kód
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Ellenőrző kód képe
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Webáruház

Bevásárlókosár

Nincs termék a kosarában.

0 termék 0 Ft